Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 147 kJ / 1 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 59,12 g |
| – nasycené | 30,39 g |
| – nenasycené | 20,90 g |
| –– mononenasycené | 18,10 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 260,40 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 16,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kg filet pangase | Pangas filet | |
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 1 sáček 1 sáček mražené zeleniny (čínská) | Mrkev mražená | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sádlo na vymazání zapékací mísy mísy | Sádlo vepřové |