Nutriční hodnoty (Slepičí dršťková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 308 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 6,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 do měkka uvařené slepice i s kůží, krk, křídla | Slepice | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 polévková lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |