Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrovo-zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 432 kJ /
820 kcal
Bílkoviny86,68 g
– z toho živočišné bílkoviny83,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,35 g
Tuky38,80 g
– nasycené26,16 g
– nenasycené11,85 g
–– mononenasycené6,92 g
–– polynenasycené4,93 g
––– omega 30,87 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,00 g
Sacharidy28,90 g
– cukry16,67 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry masového vývaru Vývar masový 2000 ml
1 sáček 1 sáček mražené polévkové zeleniny Mrkev čerstvá
200 g 200 g taveného sýru Sýr tavený 200 g
1 1 menší paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 menší cibule se slupkou Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zázvor Zázvor sušený
feferonka Chilli paprička čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.