Nutriční hodnoty (Sýrovo-zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
| Tuky | 38,80 g |
| – nasycené | 26,16 g |
| – nenasycené | 11,85 g |
| –– mononenasycené | 6,92 g |
| –– polynenasycené | 4,93 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 7,58 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 28,90 g |
| – cukry | 16,67 g |
| ––– laktóza | 3,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 litry 2 litry masového vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
| 1 sáček 1 sáček mražené polévkové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 200 g 200 g taveného sýru | Sýr tavený | 200 g |
| 1 1 menší paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 menší cibule se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |