Nutriční hodnoty (Sýrovo-zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
Tuky | 38,80 g |
– nasycené | 26,16 g |
– nenasycené | 11,85 g |
–– mononenasycené | 6,92 g |
–– polynenasycené | 4,93 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 7,58 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 28,90 g |
– cukry | 16,67 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 litry 2 litry masového vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
1 sáček 1 sáček mražené polévkové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
200 g 200 g taveného sýru | Sýr tavený | 200 g |
1 1 menší paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 menší cibule se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zázvor | Zázvor sušený | |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |