Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové se zázvorem, řapíkatém celeru a sojové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie582 kJ /
139 kcal
Bílkoviny6,54 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,54 g
Tuky3,08 g
– nasycené1,72 g
– nenasycené1,23 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,30 g
Sacharidy19,33 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plátky plátky vepřového masa Vepřová kýta
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
zelená část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kus kus pórku Pórek čerstvý
5 cm 5 cm zázvoru Zázvor sušený
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru (dala jsem celý vršek) Celer řapíkatý
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
kajenský pepř Chilli paprička mletá
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.