Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnec SZEKELY

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2008 00:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 913 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny192,64 g
Tuky112,25 g
Vláknina32,48 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 10,06 g
Sůl24,80 g
Sacharidy71,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rychlý a výborný maďarský pokrm.

Zdroj: časopis Dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

25. 1. 2009 11:35

sběratel dobrých receptů- beru na vědomí;-)

jojo

24. 1. 2009 21:39

Sběrateli souhlas:-):yes::yes:

Sběratel dobrých receptů

24. 1. 2009 21:06

Paní Remková, divím se vám za uštipačné řeči. Kam se poděla Jana plná optimizmu a legrace? Mám pocit, že jste přestala logicky myslet anebo lépe řečeno, nechcete! Víte sama, že recepty píši pisatele a ne Kolářovi. Uvedený recept byl uveřejněn v jednom časopise - to znamená, že ani paní Mata není autorkou receptu. Ona na rozdíl od pisatelky Recepty.cz uvedla zdroj /co je správné/. Na všech kuchařských serverech jsou stejné nebo podobné recepty. Já chodím na různé kuchařské weby, ale kvůli receptům. Někdo jiný zas kvůli tomu, aby si mohl pokecat. To je ale každého věc. Na těchto stránkách diskutuje jenom pár jedinců a někteří si myslí, že jim patří celý svět. Teď je právě na tomto webu Online 273 lidí, ale komentáře píše jen několik. A zde jsou to doopravdy stejné ženské. Deset ženských které si jenom pochlebuji. Já když se chci dozvědět něco o receptu, tak mě nezajímají vaše osobní problémy a kecání o ničem. Promiňte, ale někdo vám to musel již napsat.

Marta

24. 1. 2009 20:35

Jani, jsem v klidu ;-):-) a recept u nich rychle zmizel :-D

JanaDorazinova

24. 1. 2009 19:43

Marti, kašli na to, aspoň bude mít Kovář pocit, že to děláme jen my, ne?:-)

Marta

24. 1. 2009 17:45

Děkuju za upozornění, už jsem jí tam trošku domluvila. Nemám nic proti šíření receptů, ale zdroj napsat mohla a hlavně měla napsat recept svými slovy a né ho okopírovat, nedala si s tím ani trochu práce :-(

Marie

24. 1. 2009 16:38

Paní Marto, dnes 24.1.2009, tento recept doslova opsala Růžena Svozílková a přidala ho jako nový recept na Kuchařku on - line Recepty.cz a vůbec nenapsala zdroj.(www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JOFRROIMO5&id_kategorie=JNLQIRH5)

Ivana79

23. 1. 2009 15:36

Nikdy som o tomto jedle nepočula,kombinácia kyslej kapusty a pretlaku ma prekvapila,ale skúsila som to a je to naozaj výborné.Za 1!:-)

Lusinda79

1. 1. 2009 22:17

Výborné-dělám úplně stejně!V Maďarsku je Szekely guylas název "našeho" Segedínu.Musím rychle přidat jedničku-dnes jsem dělala manžílkovi k večeři.:-p

vybusna

17. 9. 2008 13:00

;-)

Hella

17. 9. 2008 11:03

No jasně, vybusna se rozplývá... myslela jsem si původně, že ten recept vložila ona, tak moc je jí to podobné... Asi jste s Martou stejná krevní skupina. Nicméně, určitě je to výborné. Vše co je se zelím tak miluju.

vybusna

17. 9. 2008 07:43

mnaaaaaaaaaaaam

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: szekely guláš zelí székely székely zelí kuchařské recepty pro každého "slovácká kapustnica" anglický hrnec kuchařské recepty pomazánka ze škvarku krkovicka s kysanym zelim v ph recepty pro jeden hrnec recepty z 1 hrnce slovácké zelí recept recept na kolář anglický hrnec recept recepty oneline.cz recept slovácká kapustnica segedín z vepřové kýty v tlakovém hrnci székely vepřové kotlety kysana smetana na zapekani zely s zekely zélí székaly

Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, olej, cibule, zelí kysané, česnek, paprika sušená sladká, protlak rajský, kmín celý, bobkový list, pepř, sůl, masox, smetana kysaná

TopRecepty.cz

Hrnec SZEKELY

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Wl