Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgurové kebaby nebo karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 527 kJ /
1 560 kcal
Bílkoviny141,18 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,00 g
Tuky33,06 g
– nasycené8,07 g
– nenasycené17,15 g
–– mononenasycené12,85 g
–– polynenasycené4,30 g
––– omega 30,14 g
Vláknina61,50 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,29 g
Sůl2,71 g
Sacharidy143,70 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bulguru Pšeničný bulgur 150 g
500 g 500 g mleté vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
2 lžičky 2 lžičky saturejky Saturejka sušená 10 g
2 lžičky 2 lžičky rozmarýnu (lze použít popř. gyros koření) Rozmarýn sušený 10 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.