Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkáč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 527 kJ /
1 799 kcal
Bílkoviny45,95 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,91 g
Tuky51,10 g
– nasycené8,92 g
– nenasycené33,68 g
–– mononenasycené19,91 g
–– polynenasycené13,77 g
––– omega 30,35 g
Vláknina37,74 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 641 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy239,33 g
– cukry182,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g jablek Jablko čerstvé 850 g
šťávu z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
60 g 60 g třtinového cukru Cukr třtinový 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g loupaných mandlí Mandle loupané 50 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
celá skořice Skořice ceylonská
4 4 hřebíčky Hřebíček
máslo Máslo kravské
mletý kokos na vymazání a vysypání formy Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.