Čertovy kotlety

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 40-50 min 2 porce Vepřové maso 26 názorů

Suroviny

2 kusy hrubších kotlet bez kosti
150 g sýru Gervais (měla jsem s pažitkou)
2 plátky šunky
1 lžíce Nivy
1 lžíce pikantní hořčice
1/2 lžičky majoránky
mleté chilli
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ze sýru Gervais, hořčice, Nivy a majoránky si uděláme pomocí vidličky pastu. Do kotlet nařízneme kapsu. Na plátky šunky natřeme pastu, stočíme ji do ruličky, vložíme do kapsy v kotletě a sepneme párátky, nebo jehličkami.

  2. Kotlety posypeme čili papričkami, pokapeme olejem a prudce orestujeme na nepřilnavé pánvi z obou stran. Pak zalijeme menším množstvím vody a dusíme za občasného podlévání asi 40 minut.

  3. Teprve potom kotlety osolíme a zbylou vodu vysmahneme na tuk. Podáváme s různě upravenými bramborami, zeleninovým salátem, popřípadě s malými bramboráčky.

Poznámka

Zdroj-Lidové recepty-paní Karla Kůrková

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 032 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertovy kotlety

1 2

Tématické fráze: kotleta recept kotlety recept certovy kotlety recepty z kotlety recepty z kotlet certova kotleta čertuv kotlet recepty kotleta certovy vepřové kotlety certovska kotleta recept na kotlety čertovské kotlety čertovská kotleta recept co uvařit z kotlety kotlety recept kotlety čertovské kapsy kotleta kotlety recepty recepty s kotlety

Zapomněl/a jsem heslo