Nutriční hodnoty (Znojemská koňská kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 819 kJ / 2 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 248,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 247,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,83 g |
| Tuky | 115,94 g |
| – nasycené | 56,42 g |
| – nenasycené | 56,94 g |
| –– mononenasycené | 47,84 g |
| –– polynenasycené | 9,10 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 554 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 15,57 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg koňské kýty (Argentina) | Koňská kýta | 1000 g |
| 100 g 100 g domácího uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1/2 l 1/2 l masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 50 g 50 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 50 g |
| 50 g 50 g nakládaných červených kapií | Paprika červená čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |