Nutriční hodnoty (Lehký tuňákový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 614 kJ / 2 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,49 g |
| Tuky | 68,00 g |
| – nasycené | 35,57 g |
| – nenasycené | 23,78 g |
| –– mononenasycené | 20,21 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 686 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,22 g |
| Sacharidy | 318,45 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 17,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených těstovin al dente | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo najemno nasekaná | Vejce slepičí | 140 g |
| svazek svazek ředkviček nakrájených nadrobno | Ředkvička čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule nakrájená na tenké plátky | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 konzerva tuňáka v oleji kousky | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 300 g 300 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 1 1 kávová lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská |