Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký tuňákový salát s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 614 kJ /
2 298 kcal
Bílkoviny96,75 g
– z toho živočišné bílkoviny48,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,49 g
Tuky68,00 g
– nasycené35,57 g
– nenasycené23,78 g
–– mononenasycené20,21 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,81 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 686 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,22 g
Sacharidy318,45 g
– cukry28,00 g
––– laktóza17,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařených těstovin al dente Těstoviny pšeničné 400 g
2 2 vejce vařená natvrdo najemno nasekaná Vejce slepičí 140 g
svazek svazek ředkviček nakrájených nadrobno Ředkvička čerstvá
1/2 1/2 cibule nakrájená na tenké plátky Cibule čerstvá 35 g
1 1 konzerva tuňáka v oleji kousky Tuňák ve vlastní šťávě
300 g 300 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
1 1 kávová lžička ostré hořčice Hořčice dijonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.