Nutriční hodnoty (Lehký tuňákový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 614 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,49 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 35,57 g |
– nenasycené | 23,78 g |
–– mononenasycené | 20,21 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 318,45 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 17,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených těstovin al dente | Těstoviny pšeničné | 400 g |
2 2 vejce vařená natvrdo najemno nasekaná | Vejce slepičí | 140 g |
svazek svazek ředkviček nakrájených nadrobno | Ředkvička čerstvá | |
1/2 1/2 cibule nakrájená na tenké plátky | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 konzerva tuňáka v oleji kousky | Tuňák ve vlastní šťávě | |
300 g 300 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
1 1 kávová lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská |