Nutriční hodnoty (Cibulová marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 470 kJ / 1 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,64 g |
| Tuky | 44,86 g |
| – nasycené | 6,75 g |
| – nenasycené | 37,31 g |
| –– mononenasycené | 31,79 g |
| –– polynenasycené | 5,52 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 65,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 266,49 g |
| – cukry | 208,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červené cibule | Cibule červená čerstvá | 1000 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 140 g 140 g hnědého cukru (nebo med) | Cukr třtinový | 140 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého chilli (nemusí být) | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 200 ml 200 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 200 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |