Nutriční hodnoty (Tvarohovo-brusinkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 55,10 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 21,65 g |
–– mononenasycené | 17,18 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 148,70 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička mandlového aroma | Aroma mandlové | 5 ml |
4 lžíce 4 lžíce vlažné vody | Voda | 72 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
brusinková marmeláda | Marmeláda brusinková | |
piškoty | Piškoty | |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 pařížské smetany | Smetana kravská sladká 35% | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
želatinový ztužovač za studena | Ztužovač želatinový |