Nutriční hodnoty (Tvarohovo-brusinkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 55,10 g |
| – nasycené | 16,46 g |
| – nenasycené | 21,65 g |
| –– mononenasycené | 17,18 g |
| –– polynenasycené | 4,47 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 661 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 148,70 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| 1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička mandlového aroma | Aroma mandlové | 5 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce vlažné vody | Voda | 72 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| brusinková marmeláda | Marmeláda brusinková | |
| piškoty | Piškoty | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 pařížské smetany | Smetana kravská sladká 35% | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| želatinový ztužovač za studena | Ztužovač želatinový |