Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-brusinkový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 096 kJ /
1 457 kcal
Bílkoviny88,90 g
– z toho živočišné bílkoviny70,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky55,10 g
– nasycené16,46 g
– nenasycené21,65 g
–– mononenasycené17,18 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,19 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 661 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy148,70 g
– cukry12,60 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1 1 Salko Mléko kondenzované slazené
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička mandlového aroma Aroma mandlové 5 ml
4 lžíce 4 lžíce vlažné vody Voda 72 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
brusinková marmeláda Marmeláda brusinková
piškoty Piškoty
tuk na vymazání Margarín
mouka na vysypání Mouka pšeničná hladká
2 2 pařížské smetany Smetana kravská sladká 35%
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.