Nutriční hodnoty (Flapjack)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 066 kJ / 3 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,15 g |
Tuky | 139,96 g |
– nasycené | 71,42 g |
– nenasycené | 62,10 g |
–– mononenasycené | 46,00 g |
–– polynenasycené | 16,10 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 565 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 483,13 g |
– cukry | 150,89 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 500 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g třtinového cukru (i méně, podle chuti) | Cukr třtinový | 100 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
banán (nebo jiné ovoce) | Banán čerstvý | |
6 6 čtverečků hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
trochu trochu mléka (není nutné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
brusinky | Brusinky zavařené |