Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek pašerák (dietní))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 300 006 kJ / 71 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16 311,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16 310,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 712,87 g |
– nasycené | 197,56 g |
– nenasycené | 410,06 g |
–– mononenasycené | 275,13 g |
–– polynenasycené | 134,93 g |
––– omega 3 | 133,21 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 38,50 g |
Sodík | 38,63 g |
Sůl | 98,30 g |
Sacharidy | 9,32 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 g kuřecího prsa (2 plátky po 100g) | Kuře prso | 70000 g |
1 1 cibule (45g) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
4 plátky 4 plátky sýra 20% | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
koření dle chuti | Pepř černý |