Nutriční hodnoty (Omáčka z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 984 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,86 g |
Tuky | 18,56 g |
– nasycené | 11,09 g |
– nenasycené | 8,01 g |
–– mononenasycené | 5,88 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 29,29 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,69 g |
– cukry | 3,44 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špagety nebo jiné těstoviny | Špagety pšeničné | |
strouhaný sýr k podávání | Sýr kravský tvrdý 30% |