Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 984 kJ /
713 kcal
Bílkoviny34,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,86 g
Tuky18,56 g
– nasycené11,09 g
– nenasycené8,01 g
–– mononenasycené5,88 g
–– polynenasycené2,13 g
––– omega 30,36 g
Vláknina29,29 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,69 g
– cukry3,44 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špagety nebo jiné těstoviny Špagety pšeničné
strouhaný sýr k podávání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.