Nutriční hodnoty (Omáčka z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 984 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,86 g |
| Tuky | 18,56 g |
| – nasycené | 11,09 g |
| – nenasycené | 8,01 g |
| –– mononenasycené | 5,88 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 29,29 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 88,69 g |
| – cukry | 3,44 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špagety nebo jiné těstoviny | Špagety pšeničné | |
| strouhaný sýr k podávání | Sýr kravský tvrdý 30% |