Nutriční hodnoty (Kuře Green Country)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 892 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 0,80 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,65 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuře (já měla 4 stehna) | Kuře | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| polovinu sklenice sklenice sterilované kapie Green Country ve sladkokyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 1 vrchovatá lžička zázvoru | Zázvor sušený | |
| 200-250 ml 200-250 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 225 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |