Nutriční hodnoty (Dort technická STK)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 192 kJ / 4 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 323,66 g |
| – nasycené | 151,47 g |
| – nenasycené | 152,74 g |
| –– mononenasycené | 124,86 g |
| –– polynenasycené | 27,88 g |
| ––– omega 3 | 6,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,21 g |
| Sodík | 763 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 336,30 g |
| – cukry | 233,70 g |
| ––– laktóza | 16,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| tabulka tabulka hořké čokolády + tabulka mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% | |
| 90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 1 1 pudink OLE - za studena, vanilkový | Puding v prášku | |
| 300 ml 300 ml studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| marcipán a barvy | Marcipán |