Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v balkánském sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 260 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 69,84 g |
– nasycené | 33,56 g |
– nenasycené | 26,90 g |
–– mononenasycené | 21,83 g |
–– polynenasycené | 5,07 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 3,64 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 4,58 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 37,26 g |
– cukry | 4,22 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
200 g 200 g Balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 Pl 1/2 Pl nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 7.5 g |
1/2 Pl 1/2 Pl nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 7.5 g |
1/2 Pl 1/2 Pl nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 7.5 g |
1 KL 1 KL uzené červené papriky | Paprika uzená | 5 g |
3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
sůl (ale opatrně sýr je dost slaný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
na špičku KL KL prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
olej na smažení | Olej řepkový |