Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v balkánském sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 260 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 172,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 69,84 g |
| – nasycené | 33,56 g |
| – nenasycené | 26,90 g |
| –– mononenasycené | 21,83 g |
| –– polynenasycené | 5,07 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 3,64 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 4,58 g |
| Sůl | 11,33 g |
| Sacharidy | 37,26 g |
| – cukry | 4,22 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 200 g 200 g Balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 Pl 1/2 Pl nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 7.5 g |
| 1/2 Pl 1/2 Pl nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 7.5 g |
| 1/2 Pl 1/2 Pl nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 7.5 g |
| 1 KL 1 KL uzené červené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| sůl (ale opatrně sýr je dost slaný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| na špičku KL KL prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| olej na smažení | Olej řepkový |