Nutriční hodnoty (Jupka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 434 kJ / 3 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 101,96 g |
| Tuky | 26,54 g |
| – nasycené | 9,43 g |
| – nenasycené | 11,32 g |
| –– mononenasycené | 6,73 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 6,65 g |
| Sůl | 16,54 g |
| Sacharidy | 742,60 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g |
| vody podle potřeby (asi 500 ml) | Voda | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 300 g 300 g vařeného mletého skopového masa | Jehněčí kýta | 300 g |
| 2 2 nařezané cibule opražené na 1 lžíci másla | Cibule čerstvá | 140 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |