Nutriční hodnoty (Grilované vepřové závitky na jehle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 450 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 16,50 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 8,60 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | 500 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200 ml 200 ml omáčky Teriyaki | ||
| 100 ml 100 ml rýžového vína Mirin | Rýžové víno | 100 ml |
| 3 plátky 3 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá |