Nutriční hodnoty (Brambory s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 757 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
| Tuky | 3,73 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 1,82 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,32 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 132,00 g |
| – cukry | 81,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky nebo oregána | Majoránka sušená | 3.5 g |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |