Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoupatrový ovocný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 197 kJ /
4 349 kcal
Bílkoviny107,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,50 g
Tuky178,93 g
– nasycené29,96 g
– nenasycené135,35 g
–– mononenasycené96,15 g
–– polynenasycené39,20 g
––– omega 310,36 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy556,45 g
– cukry149,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krystal Cukr bílý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic kakaa Kakao prášek 125 g
750 g 750 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 750 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
jahody Jahody čerstvé
borůvky Borůvky čerstvé
1 1 čiré dortové želé Želatina cukrářská
podle potřeby plněné trubičky na okraje dortu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.