Rarášci v tapiokové krustě

Jenda1 Kuchař:

Drůbeží maso 1 názor

56

Suroviny

150 g tapiokové mouky
2 lžičky Vegemite
2-3 vejce
1 lžíce plnotučné hořčice
1 malá lžička slunečnicového oleje
bílé víno k naředění správné konzistence
mletý bílý pepř
2 kuřecí stehna
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna vykostíme (nebo přímo zakoupíme kuřecí steaky) a naporcujeme na menší řízečky.

  2. Vejce rozšleháme, přidáme mouku, Vegemite, kari koření, pepř, bílé víno, vymícháme hustší kašičku, do ní vložíme řízečky, promícháme a necháme v ledničce 24 hodin odležet.

  3. Hodinu před smažením vyjmeme z ledničky, aby řízečky měly pokojovou teplotu. V rozehřátem oleji smažíme dokřupava.

Poznámka

http://www.toppotraviny.cz/omacky-polevky-fondy/ve...

http://www.toppotraviny.cz/mouka-a-krupice/tapioko...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rarášci v tapiokové krustě

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo