Nutriční hodnoty (Funebrácká krkovička s černou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 889 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,95 g |
Tuky | 34,87 g |
– nasycené | 15,50 g |
– nenasycené | 18,55 g |
–– mononenasycené | 13,51 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 85,64 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 220,58 g |
– cukry | 89,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 dcl 3 dcl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
200 g 200 g černých fazolí | Fazole černé oko | 200 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |