Nutriční hodnoty (Marinovaný steak ze žraloka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 488 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 102,73 g |
| – nasycené | 14,88 g |
| – nenasycené | 85,56 g |
| –– mononenasycené | 73,83 g |
| –– polynenasycené | 11,73 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 žraločí steaky | Žralok filet | |
| olivový olej na smažení | Olej olivový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| nadrobno nasekaná zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 najemno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| nadrobno nasekaný tymián | Tymián sušený | |
| 2 2 podrcené bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |