Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 509 kJ /
600 kcal
Bílkoviny44,96 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky36,84 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené30,17 g
–– mononenasycené21,65 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 32,48 g
Vláknina7,16 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,02 g
– cukry9,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové kýty (i jiného masa) Vepřová kýta 200 g
100 g 100 g mražené zeleniny Mrkev mražená 100 g
60 g 60 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 60 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu Bujón hovězí
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.