Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 36,84 g |
| – nasycené | 3,68 g |
| – nenasycené | 30,17 g |
| –– mononenasycené | 21,65 g |
| –– polynenasycené | 8,52 g |
| ––– omega 3 | 2,48 g |
| Vláknina | 7,16 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 20,02 g |
| – cukry | 9,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty (i jiného masa) | Vepřová kýta | 200 g |
| 100 g 100 g mražené zeleniny | Mrkev mražená | 100 g |
| 60 g 60 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 60 g |
| 30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |