Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 36,84 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 30,17 g |
–– mononenasycené | 21,65 g |
–– polynenasycené | 8,52 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 20,02 g |
– cukry | 9,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty (i jiného masa) | Vepřová kýta | 200 g |
100 g 100 g mražené zeleniny | Mrkev mražená | 100 g |
60 g 60 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 60 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |