Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 132 045 kJ / 31 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 154,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 174,00 g |
Tuky | 2 512,40 g |
– nasycené | 757,80 g |
– nenasycené | 1 660,45 g |
–– mononenasycené | 1 046,40 g |
–– polynenasycené | 614,05 g |
––– omega 3 | 127,35 g |
Vláknina | 220,00 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 25,48 g |
Sůl | 61,50 g |
Sacharidy | 1 815,50 g |
– cukry | 221,50 g |
––– laktóza | 81,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 kuřecích řízků | Kuře prso | |
4 kg 4 kg hranolků | Hranolky fritované | 4000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
400 ml 400 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 400 g |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1,5 litru 1,5 litru oleje | Olej řepkový | 1500 ml |
2 plechovky 2 plechovky broskví | Dužina broskve čerstvá | |
0,5 kg 0,5 kg eidamu vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 500 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská |