Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 132 045 kJ / 31 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 328,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 154,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 174,00 g |
| Tuky | 2 512,40 g |
| – nasycené | 757,80 g |
| – nenasycené | 1 660,45 g |
| –– mononenasycené | 1 046,40 g |
| –– polynenasycené | 614,05 g |
| ––– omega 3 | 127,35 g |
| Vláknina | 220,00 g |
| Cholesterol | 880 mg |
| Sodík | 25,48 g |
| Sůl | 61,50 g |
| Sacharidy | 1 815,50 g |
| – cukry | 221,50 g |
| ––– laktóza | 81,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 kuřecích řízků (12 x 150 g) | Kuře prso | |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 400 ml 400 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 400 g |
| 1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 1,6 l 1,6 l kompotovaných broskví (2 velké plechovky) | Broskev zavařená | |
| 0,5 kg 0,5 kg strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 500 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 kg 4 kg hranolek | Hranolky fritované | 4000 g |
| 1,5 litru 1,5 litru oleje | Olej řepkový | 1500 ml |