Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie132 045 kJ /
31 560 kcal
Bílkoviny328,50 g
– z toho živočišné bílkoviny154,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny174,00 g
Tuky2 512,40 g
– nasycené757,80 g
– nenasycené1 660,45 g
–– mononenasycené1 046,40 g
–– polynenasycené614,05 g
––– omega 3127,35 g
Vláknina220,00 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 25,48 g
Sůl61,50 g
Sacharidy1 815,50 g
– cukry221,50 g
––– laktóza81,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 kuřecích řízků (12 x 150 g) Kuře prso
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
400 ml 400 ml tatarské omáčky Tatarská omáčka 400 g
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1,6 l 1,6 l kompotovaných broskví (2 velké plechovky) Broskev zavařená
0,5 kg 0,5 kg strouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 500 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
4 kg 4 kg hranolek Hranolky fritované 4000 g
1,5 litru 1,5 litru oleje Olej řepkový 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.