Nutriční hodnoty (Makedonský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 63,67 g |
– nasycené | 20,86 g |
– nenasycené | 40,46 g |
–– mononenasycené | 11,18 g |
–– polynenasycené | 29,28 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 43,95 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 250 g |
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kečup | Kečup sladký |