Nutriční hodnoty (Makedonský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 63,67 g |
| – nasycené | 20,86 g |
| – nenasycené | 40,46 g |
| –– mononenasycené | 11,18 g |
| –– polynenasycené | 29,28 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 214 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 43,95 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 250 g |
| 2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kečup | Kečup sladký |