Nutriční hodnoty (Jemné květákové placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 632 kJ / 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 23,58 g |
| – nasycené | 5,64 g |
| – nenasycené | 10,95 g |
| –– mononenasycené | 8,49 g |
| –– polynenasycené | 2,46 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 67,80 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |