Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 992 kJ /
1 193 kcal
Bílkoviny41,77 g
– z toho živočišné bílkoviny29,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,81 g
Tuky75,38 g
– nasycené16,11 g
– nenasycené54,20 g
–– mononenasycené41,80 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 30,79 g
Vláknina21,82 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,58 g
Sacharidy77,18 g
– cukry49,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g tuňáka v oleji Tuňák v oleji 180 g
1 1 červenou cibuli Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 uvařená vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 20 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 PL 1 PL nasekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 270 g
1 PL 1 PL plnotučné hořčiče Hořčice plnotučná 15 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 1/2 PL balsamikového octa Ocet balsamikový bílý
1/2 PL 1/2 PL cukru Cukr bílý 12.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.