Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 992 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,81 g |
Tuky | 75,38 g |
– nasycené | 16,11 g |
– nenasycené | 54,20 g |
–– mononenasycené | 41,80 g |
–– polynenasycené | 12,40 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 21,82 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 77,18 g |
– cukry | 49,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 180 g |
1 1 červenou cibuli | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 uvařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 g 20 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 20 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 PL 1 PL nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
1 PL 1 PL plnotučné hořčiče | Hořčice plnotučná | 15 g |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 1/2 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
1/2 PL 1/2 PL cukru | Cukr bílý | 12.5 g |