Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s jablkem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 992 kJ / 1 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,81 g |
| Tuky | 75,38 g |
| – nasycené | 16,11 g |
| – nenasycené | 54,20 g |
| –– mononenasycené | 41,80 g |
| –– polynenasycené | 12,40 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 21,82 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 77,18 g |
| – cukry | 49,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 180 g |
| 1 1 červenou cibuli | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 uvařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 20 g 20 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 20 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 PL 1 PL nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| 1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
| 1 PL 1 PL plnotučné hořčiče | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 1/2 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
| 1/2 PL 1/2 PL cukru | Cukr bílý | 12.5 g |