Nutriční hodnoty (Salát z pekingského zelí, s jablkem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 102 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 13,57 g |
– nasycené | 2,33 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 8,03 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,92 g |
– cukry | 63,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg pekingského zelí (může být i hlávkové) | Zelí pekingské čerstvé | 300 g |
4 4 jablka (mně stačila 2 větší) | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 větší cibule (já použila dvě jarní cibulky i s natí) | Cibulka jarní čerstvá | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu nebo Krenexu | Křen čerstvý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce jemně nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |