Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pekingského zelí, s jablkem a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 102 kJ /
502 kcal
Bílkoviny6,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,90 g
Tuky13,57 g
– nasycené2,33 g
– nenasycené10,56 g
–– mononenasycené8,03 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,17 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,92 g
– cukry63,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg pekingského zelí (může být i hlávkové) Zelí pekingské čerstvé 300 g
4 4 jablka (mně stačila 2 větší) Jablko čerstvé 600 g
1 1 větší cibule (já použila dvě jarní cibulky i s natí) Cibulka jarní čerstvá
lžička lžička cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu nebo Krenexu Křen čerstvý 15 g
1 lžíce 1 lžíce jemně nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.