Nutriční hodnoty (Vepřové žebírko na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 387 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,98 g |
Tuky | 268,67 g |
– nasycené | 131,41 g |
– nenasycené | 134,21 g |
–– mononenasycené | 112,03 g |
–– polynenasycené | 22,18 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 29,00 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks vepřových žebírek | Vepřová žebra | |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
750 g 750 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 750 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 citron (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř čtyř barev mletý | Pepř barevný | |
100 g 100 g vepřového sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
vývar (dle potřeby) | Vývar masový |