Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sekaná s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 567 kJ /
2 286 kcal
Bílkoviny197,45 g
– z toho živočišné bílkoviny187,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,89 g
Tuky130,91 g
– nasycené40,68 g
– nenasycené74,82 g
–– mononenasycené57,28 g
–– polynenasycené17,54 g
––– omega 30,76 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 1,78 g
Sodík 1,47 g
Sůl3,53 g
Sacharidy76,18 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g mletého vepřového masa (nebo směs hovězího a vepřového) Vepřová plec 700 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
100 ml 100 ml horkého mléka (nebo podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 oříšek 1 oříšek sádla Sádlo vepřové 15 g
20-40 ml 20-40 ml koňaku (nebo 100 ml suchého červeného vína) Brandy 30 ml
2 hrsti 2 hrsti sekaných kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
1 hrst 1 hrst sekané pažitky Pažitka čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
olej na vytření pekáčku Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.