Nutriční hodnoty (Plněná barevná roláda z mletého masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 137 kJ / 4 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 279,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 383,80 g |
– nasycené | 126,42 g |
– nenasycené | 193,23 g |
–– mononenasycené | 147,78 g |
–– polynenasycené | 45,45 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 8,12 g |
Sůl | 18,83 g |
Sacharidy | 53,75 g |
– cukry | 27,50 g |
––– laktóza | 18,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku (libovějšího) | Vepřový bok | 1000 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g uzeného sýra (strouhaného) | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
3 nožičky 3 nožičky ostravské klobásky (nebo uzenina zvaná "Cigáro") | Klobása | 660 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 37.5 g |
1 1 žlutá paprika (nebo červená nebo proužky sterilované kapie) | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
100-150 g 100-150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka (na ozdobu) | Petržel nať čerstvá | |
1 1 pórek (menší nebo jarní cibulka) | Pórek čerstvý | |
+ alobal | ||