Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 60 293 kJ / 14 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 451,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 351,56 g |
| Tuky | 41,44 g |
| – nasycené | 7,21 g |
| – nenasycené | 11,05 g |
| –– mononenasycené | 8,22 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 2,37 g |
| Vláknina | 389,34 g |
| Cholesterol | 776 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 2 863,58 g |
| – cukry | 192,22 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 350 g brambor nakrájených na kostičky | Brambor zimní | 17500 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 400 g 400 g tresky nebo mořské štiky | Treska filet | 400 g |
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy | Tatarská omáčka | |
| 2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| hrst hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čerstvá strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |