Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Opilý" rebarborový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 9

Energie9 135 kJ /
2 183 kcal
Bílkoviny24,91 g
– z toho živočišné bílkoviny13,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky125,24 g
– nasycené77,53 g
– nenasycené43,75 g
–– mononenasycené39,84 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,46 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy237,15 g
– cukry179,25 g
––– laktóza7,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g hladké mouky včetně hrsti polohrubé Mouka pšeničná hladká
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 celé vejce + na pomazání okrajů Vejce slepičí 70 g
3-4 stonky 3-4 stonky rebarbory Rebarbora čerstvá
1 1 zelené jablko neloupané Jablko čerstvé
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
vaječný koňak Likér vaječný
sušené brusinky (nemusí být) Brusinky sušené
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná
máslo na vymazání formy Máslo kravské
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 80 g
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.