Nutriční hodnoty ("Opilý" rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 9
Energie | 9 135 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 125,24 g |
– nasycené | 77,53 g |
– nenasycené | 43,75 g |
–– mononenasycené | 39,84 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 237,15 g |
– cukry | 179,25 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g hladké mouky včetně hrsti polohrubé | Mouka pšeničná hladká | |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 celé vejce + na pomazání okrajů | Vejce slepičí | 70 g |
3-4 stonky 3-4 stonky rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
1 1 zelené jablko neloupané | Jablko čerstvé | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
vaječný koňak | Likér vaječný | |
sušené brusinky (nemusí být) | Brusinky sušené | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |