Nutriční hodnoty (Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 479 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 119,72 g |
– nasycené | 76,27 g |
– nenasycené | 40,38 g |
–– mononenasycené | 37,02 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 25,88 g |
– cukry | 17,42 g |
––– laktóza | 14,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
100 g 100 g sýra gruyere (nebo Emmental) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 velké nebo 10-15 třešňových (koktejlových) rajčat | ||
200 ml 200 ml husté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
7-8 7-8 ančoviček ve slaném nálevu | Ančovičky v oleji | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská |