Nutriční hodnoty (Bramborové dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 162 kJ / 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 31,65 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 27,06 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,67 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje ( může být i obyčejný ) | Olej olivový | 33 ml |
| gyros koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| česnek | Česnek čerstvý |