Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta se salkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie31 015 kJ /
7 413 kcal
Bílkoviny100,71 g
– z toho živočišné bílkoviny56,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky412,32 g
– nasycené175,06 g
– nenasycené222,88 g
–– mononenasycené174,09 g
–– polynenasycené48,79 g
––– omega 313,33 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 7,31 g
Sůl1,11 g
Sacharidy814,05 g
– cukry548,85 g
––– laktóza39,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
1/2 l 1/2 l kefíru Kefír 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
397 g 397 g Salka Mléko kondenzované slazené 397 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
mandlové lupínky Mandle loupané
čokoládová poleva Čokoládová poleva
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.