Nutriční hodnoty (Kefírová buchta se salkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 31 015 kJ / 7 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 412,32 g |
– nasycené | 175,06 g |
– nenasycené | 222,88 g |
–– mononenasycené | 174,09 g |
–– polynenasycené | 48,79 g |
––– omega 3 | 13,33 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 7,31 g |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 814,05 g |
– cukry | 548,85 g |
––– laktóza | 39,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
1/2 l 1/2 l kefíru | Kefír | 500 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
397 g 397 g Salka | Mléko kondenzované slazené | 397 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |