Nutriční hodnoty (Čokoládový dort s krémem z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 222 kJ / 6 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,33 g |
Tuky | 454,40 g |
– nasycené | 287,09 g |
– nenasycené | 150,42 g |
–– mononenasycené | 134,75 g |
–– polynenasycené | 15,67 g |
––– omega 3 | 4,33 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 404,46 g |
– cukry | 358,06 g |
––– laktóza | 32,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
65 g 65 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 65 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
90 g 90 g cukru | Cukr bílý | 90 g |
65 g 65 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 65 g |
125 ml 125 ml silné kávy | Káva espresso | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce amaretta | Amaretto | 30 ml |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
100 ml 100 ml amaretta | Amaretto | 100 ml |