Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda plněná chřestem s chřestovo-cuketovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 6,23 g |
– nasycené | 2,55 g |
– nenasycené | 3,55 g |
–– mononenasycené | 1,75 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 15,63 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné kuře na roládu | Kuře | |
5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
8 plátků 8 plátků slaniny | Špek | |
250 g 250 g oloupaného uvařeného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 250 g |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
1 1 menší cuketa (nakrájená na kostičky) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule nakrájená nahrubo | Cibule čerstvá | 70 g |
snítky snítky kopru podle chuti | Kopr nať čerstvý | |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
hermelín se sušenými rajčaty s bazalkou | Hermelín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
koření Kuřecí steak s červeným pepřem | Grilovací koření |