Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát "pikant")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 568 kJ /
1 809 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky190,26 g
– nasycené83,55 g
– nenasycené103,64 g
–– mononenasycené85,89 g
–– polynenasycené17,75 g
––– omega 32,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 7,04 g
Sůl17,10 g
Sacharidy12,50 g
– cukry5,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 konzervy červených fazolí v nálevu (1 konzerva 425 ml) Fazole červená ledvina sterilované
200 g 200 g libové gazdovské slaniny (nebo anglické slaniny) Špek 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
3 lžíce 3 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
4 lžíce 4 lžíce sladké omáčky chilli Chilli omáčka 60 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka cukru (dle potřeby) Cukr bílý
zelená petrželka (na ozdobu) Petržel nať čerstvá
trochu trochu oleje Olej řepkový
rozpůlený rohlík (lehce potřený) Rohlík pšeničný bílý
česnek Česnek čerstvý
vejce uvařené (natvrdo) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.