Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový mousse (pěna) s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 882 kJ /
1 884 kcal
Bílkoviny20,89 g
– z toho živočišné bílkoviny18,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,33 g
Tuky157,82 g
– nasycené100,32 g
– nenasycené53,70 g
–– mononenasycené47,14 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 31,57 g
Vláknina6,23 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 258 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy91,83 g
– cukry91,61 g
––– laktóza18,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 45 ml
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová
200 g 200 g crème fraîche Creme fraiche 33% 200 ml
100 g 100 g smetany 33% tuku Smetana kravská sladká 35% 100 ml
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová
100 g 100 g jahod Jahody čerstvé 100 g
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
125 g 125 g mascarpone Mascarpone 125 g
125 g 125 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 125 ml
1 lžíce 1 lžíce Lemon curd
1 lžíce 1 lžíce Grand Marnier Likér
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.