Nutriční hodnoty (Jahodový mousse (pěna) s mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 882 kJ / 1 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,33 g |
Tuky | 157,82 g |
– nasycené | 100,32 g |
– nenasycené | 53,70 g |
–– mononenasycené | 47,14 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 6,23 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 91,83 g |
– cukry | 91,61 g |
––– laktóza | 18,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 45 ml |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
200 g 200 g crème fraîche | Creme fraiche 33% | 200 ml |
100 g 100 g smetany 33% tuku | Smetana kravská sladká 35% | 100 ml |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
100 g 100 g jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
125 g 125 g mascarpone | Mascarpone | 125 g |
125 g 125 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce Lemon curd | ||
1 lžíce 1 lžíce Grand Marnier | Likér | |
moučkový cukr | Cukr bílý |