Nutriční hodnoty (Bramborový salát s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,97 g |
| Tuky | 10,72 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 9,07 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 7,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,72 g |
| – cukry | 2,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 175 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 3-4 3-4 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| malý kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 stonky 2 stonky zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet na dochucení | Ocet lihový | |
| popřípadě lák z okurek | Nálev z okurek |