Nutriční hodnoty (Rustikální bramborové dortíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 381 kJ / 1 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 103,80 g |
| – nasycené | 49,85 g |
| – nenasycené | 50,95 g |
| –– mononenasycené | 41,60 g |
| –– polynenasycené | 9,35 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 2,95 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 19,78 g |
| – cukry | 2,98 g |
| ––– laktóza | 1,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1 PL 1 PL pesta ( já použila červené ze sušených rajčat) | Pesto bazalkové | 15 g |
| 1 PL 1 PL změklého másla | Máslo kravské | 10 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |