Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaldoun)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 074 kJ /
2 169 kcal
Bílkoviny90,46 g
– z toho živočišné bílkoviny59,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,20 g
Tuky108,11 g
– nasycené59,80 g
– nenasycené40,30 g
–– mononenasycené34,03 g
–– polynenasycené6,27 g
––– omega 30,43 g
Vláknina38,26 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,16 g
Sacharidy194,42 g
– cukry26,69 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kachní vývar (viz níže) Vývar husí
1 1 mrkev čerstvá nastrouhaná Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru čerstvě nastrouhaný Celer bulva čerstvá
1 1 petržel čerstvá nastrouhaná Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1,5-2 l 1,5-2 l vody Voda 1750 ml
1 1 kachní skelet (nejlépe i s droby) Droby kachní směs
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
plocholistá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
200 g 200 g kachních jater Játra kachní 200 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 skořápky vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.