Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 335 kJ /
1 275 kcal
Bílkoviny116,09 g
– z toho živočišné bílkoviny110,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky69,67 g
– nasycené42,73 g
– nenasycené24,67 g
–– mononenasycené16,59 g
–– polynenasycené8,08 g
––– omega 31,15 g
Vláknina6,93 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy43,64 g
– cukry18,04 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g másla (nebo oleje) Máslo kravské 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky (plnější) Paprika červená sušená 10 g
450 g 450 g kuřecích prsou (nebo stehenní maso) Kuře prso 450 g
sůl Sůl mořská
kuřecí vývar Vývar kuřecí
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce jíšky (nebo 2-3 lžíce mouky na záklechtku) Jíška máslová 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.