Nutriční hodnoty (Kuře na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 335 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
Tuky | 69,67 g |
– nasycené | 42,73 g |
– nenasycené | 24,67 g |
–– mononenasycené | 16,59 g |
–– polynenasycené | 8,08 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 43,64 g |
– cukry | 18,04 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g másla (nebo oleje) | Máslo kravské | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky (plnější) | Paprika červená sušená | 10 g |
450 g 450 g kuřecích prsou (nebo stehenní maso) | Kuře prso | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce jíšky (nebo 2-3 lžíce mouky na záklechtku) | Jíška máslová | 45 ml |