Nutriční hodnoty (Vepřové jazýčky na hrášku a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 338 kJ / 81 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 15,88 g |
| – cukry | 4,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| menší konzerva konzerva zeleného hrášku | Hrášek zelený | |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru (může být i čerstvý) | Zázvor sušený | 2.5 g |
| vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce Worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| vývar z vaření jazyka | Vývar hovězí | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |