Nutriční hodnoty (Vepřové jazýčky na hrášku a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 338 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 15,88 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
menší konzerva konzerva zeleného hrášku | Hrášek zelený | |
1-2 hrsti 1-2 hrsti sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru (může být i čerstvý) | Zázvor sušený | 2.5 g |
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce Worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
vývar z vaření jazyka | Vývar hovězí | |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |