Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové jazýčky na hrášku a kapii)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie338 kJ /
81 kcal
Bílkoviny2,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,16 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy15,88 g
– cukry4,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
menší konzerva konzerva zeleného hrášku Hrášek zelený
1-2 hrsti 1-2 hrsti sterilovaných kapií Paprika červená sterilovaná
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru (může být i čerstvý) Zázvor sušený 2.5 g
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce Worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
vývar z vaření jazyka Vývar hovězí
trošku trošku oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.