Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový prívarok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 090 kJ /
500 kcal
Bílkoviny16,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,30 g
Tuky26,40 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené22,26 g
–– mononenasycené15,30 g
–– polynenasycené6,96 g
––– omega 31,83 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy36,00 g
– cukry22,40 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 500 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.