Nutriční hodnoty (Fazolkový prívarok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 090 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,30 g |
| Tuky | 26,40 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 22,26 g |
| –– mononenasycené | 15,30 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |