Nutriční hodnoty (Fazolkový prívarok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 090 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,30 g |
Tuky | 26,40 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 22,26 g |
–– mononenasycené | 15,30 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,00 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |