Nutriční hodnoty (Játra v rosolu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 214 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 13,33 g |
| – nasycené | 4,96 g |
| – nenasycené | 5,77 g |
| –– mononenasycené | 3,59 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 6,47 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 500 ml 500 ml silného drůbežího vývaru zbaveného tuku | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
| jablečný ocet | Ocet jablečný | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 10 kuličky 10 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá |